Geaccrediteerde nascholing
Menu

Over lid worden

Wat houdt een abonnement op PsyXpert in?

Een lidmaatschap op PsyXpert biedt u het volgende:

  • 4x per jaar het nascholingstijdschrift PsyXpert (incl. een digitale versie op de iPad);
  • onbeperkt toegang tot het uitgebreide online kenniscentrum www.psyxpert.nl dat u optimaal ondersteunt bij uw dagelijkse praktijk;
  • 4 e-learningmodules bij ieder tijdschriftnummer; per jaar kunt u 16 e-learningmodules doorwerken en met goed gevolg afleggen waarmee u in totaal maximaal 16 door de FGZPt en de NVVP geaccrediteerde nascholingspunten kunt behalen.

Wat kost een abonnement op PsyXpert?

De actuele prijzen van een abonnement vind u op de abonneren pagina. 

Toegang tot de website van PsyXpert is voorbehouden aan individuele leden. Het is niet toegestaan inloggegevens met anderen te delen.

Hoe kan ik mij inschrijven?

U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap van PsyXpert op deze website, klik hier.

Is PsyXpert alleen bedoeld voor klinisch psychologen en psychiaters?

Nee, PsyXpert is ook een belangrijk medium voor psychotherapeuten, GZ-psychologen en andere GZ-professionals die beroepsmatig met psychotherapie bezig zijn. Ook kan PsyXpert interessant zijn voor wetenschappelijk onderzoekers aan een universiteit, beroepsopleiding, beroepsvereniging of in een GGZ-instelling.

Onze instelling/bibliotheek wil lid worden van PsyXpert. Kan dat?

Zeker, u kunt de uitgeverij benaderen voor meer informatie (Stuur een mail naar klantenservice@psyxpert.nl).

Is toegang tot de website van PsyXpert via onze bibliotheek mogelijk?

Nee, dit is niet mogelijk. De informatie en de e-learning op www.psyxpert.nl is bestemd voor individuele leden. Het is niet toegestaan om via de bibliotheek (of andere afdeling) inloggegevens van een lidmaatschap te delen. Natuurlijk is een abonnement op alleen het papieren tijdschrift voor de bibliotheek wel mogelijk; u kunt contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@psyxpert.nl.

Ik wil alle psychologen en/of psychiaters en/of psychotherapeuten en/of GZ-psychologen in mijn organisatie lid maken van PsyXpert. Kan dat? En is een collectief lidmaatschap voordeliger?

Dat kan zeker en het is inderdaad zeer voordelig. U kunt een offerte aanvragen bij de uitgeverij (klantenservice@psyxpert.nl).

Ik woon in het buitenland en wil alleen het nascholingstijdschrift PsyXpert ontvangen. Wat kost dit?

Voor Nederlandstalige klinisch psychologen, psychiaters en psychotherapeuten in het buitenland, is PsyXpert bijzonder geschikt. Twee van de drie componenten van het abonnement zijn immers online te benaderen van waar dan ook ter wereld. U betaalt dezelfde abonnementsprijs als Nederlandse abonnees. Maar u betaalt ook de werkelijke verzendkosten voor het tijdschrift en de certificaten die bij de kennistoets horen.

De toeslagen voor het buitenland zijn:

  • binnen Europa € 42,50
  • buiten Europa € 57,50

Mijn partner is ook klinisch psycholoog/psychiater. Wij hoeven maar één tijdschrift te ontvangen. Is dat goedkoper?

PsyXpert is een individuele nascholingsformule. De punten die worden verstrekt voor de kennistoetsen en de toegang tot en het gebruik van het online kenniscentrum zijn puur individueel. De werkelijke kosten voor PsyXpert zitten in de totstandkoming van de onderdelen en niet zozeer in de druk- en verzendkosten van een tijdschrift. Wij geven in dit scenario dus geen korting.

Is PsyXpert echt onafhankelijk van enige beïnvloeding vanuit de farmaceutische industrie?

Het kenniscentrum PsyXpert is volledig onafhankelijk van de farmaceutische industrie. Geen van de onderdelen van de website of het tijdschrift worden gesponsord. Redactie en uitgever garanderen volledige redactionele onafhankelijkheid bij de samenstelling van de inhoud van het tijdschrift.