Wat houdt dit onderdeel in?

In de rubriek Vraag & antwoord kunt u als professional vragen stellen over psychotherapie. Ook kunt u vragen raadplegen die in het verleden door collega’s zijn gesteld. LET WEL: de vragen die u hier stelt moeten een directe relatie hebben met de inhoud van PsyXpert (specifieke artikelen).

Hoe kan ik een inhoudelijke vraag stellen?

Gaat u hiervoor naar het onderdeel Vraag & antwoord en log in met uw abonneegegevens. Formuleer uw vraag zo specifiek mogelijk en vermijd daarbij patiëntgegevens. Via de knop ‘stuur’ kunt u uw vraag indienen.

Wie geeft het antwoord op mijn vraag?

Uw vraag wordt beantwoord door de redactie van PsyXpert volgens de bij de redactie bekende actuele stand van de wetenschap. U krijgt geen advies over hoe u bij een bepaalde patiënt dient te handelen omdat daarvoor uitgebreide achtergrondinformatie vereist is.

Ik heb mijn vraag ingediend maar zie niets staan op de website. Hoe kan dat?

Vragen van leden worden pas na tussenkomst van een inhoudsdeskundige eventueel op de site geplaatst. Bij het insturen van uw vraag kunt u aangeven of u hier eventueel bezwaar tegen heeft.

U ziet uw eigen vraag of vragen wel altijd in uw persoonlijk dossier van Mijn PsyXpert staan.

Hoe lang duurt het voordat ik antwoord ontvang?

De termijn voor het beantwoorden van vragen bedraagt vijf werkdagen. Deze termijn geldt voor vragen die op de site worden geplaatst, maar ook voor vragen die  niet worden geplaatst.

Inloggen