Hoe werkt Vraag & antwoord?

In deze rubriek kunt u als professional vragen stellen over psychotherapie. Ook kunt u vragen raadplegen die al door collega’s zijn gesteld. LET WEL: de vragen die u hier stelt moeten een directe relatie hebben met de inhoud van PsyXpert (specifieke artikelen), dus stel geen algemene vragen over psychotherapie svp. Indien u algemene vragen heeft over PsyXpert die niet over de inhoud (specifieke artikelen) gaan, neemt u dan contact op met de klantenservice.

Vermijd bij het stellen van de vraag gegevens waardoor een patiënt herkend zou kunnen worden, zoals de naam, initialen, geboortedatum, woon- en/of geboorteplaats. De leeftijd en het geslacht van een patiënt mogen alleen genoemd worden indien dit essentieel is voor de beantwoording van de vraag.

De redactie van PsyXpert beantwoordt uw vraag volgens de bij de redactie bekende actuele stand van de wetenschap. U krijgt geen advies over hoe u bij een bepaalde patiënt dient te handelen omdat daarvoor uitgebreide achtergrondinformatie vereist is.

Na het stellen van een vraag ontvangt u binnen vijf werkdagen antwoord op uw vraag.

 

Stel een vraag of lees de eerder gestelde vragen

Inloggen