Geaccrediteerde nascholing
Menu

Word lid van PsyXpert

Nascholen aan de keukentafel? Waardevolle inspiratie opdoen voor uw vak als psychotherapeut? Welkom bij PsyXpert! Hét platform voor kennis en inspiratie rond psychotherapie, zowel diagnostiek als behandeling.

Voorjaarsactie: nascholen met korting!

Extra accreditatie punten nodig? Dit voorjaar kun je abonnee worden met terugwerkende kracht: je wordt abonnee vanaf het eerste nummer van 2022 en profiteert van 20% korting op deze jaargang maar kunt wel alle nascholingspunten behalen! Selecteer deze optie bij abonnementsopties.

Deze actie loopt t/m 31 mei 2023.. Wees er op tijd bij! AIOS en ANIOS kunnen geen gebruik maken van de korting, voor hen geldt al een sterk gereduceerde prijs. Let op! Geaccrediteerd door KNMP? Dan geldt de accreditatie voor 1 jaar.


LID WORDEN VAN PSYXPERT


Word nu lid van PsyXpert! Investeer, leer en ontvang:

E-Learning
16 geaccrediteerde e-learnings per jaar (16 PE punten). Voor psychiaters, klinisch (neuro) psychologen, psychotherapeuten en eerstelijns psychologen. Gemakkelijker nascholen bestaat niet!

Tijdschrift
Ieder kwartaal het fraaie en inspirerende PsyXpert-tijdschrift. Met – naast de hoofdartikelen/e-learnings – uitgebreide interviews met toonaangevende psychotherapeuten, vaknieuws en anti-stigmatisering verhalen.

Artikel van de Week
Wekelijks in uw inbox een abstract met commentaar van onze redactie van een recent verschenen top-artikel uit de wetenschappelijke wereldliteratuur.

Kenniscentrum
Toegang tot het online kenniscentrum, met daarin – naast de geaccrediteerde e-learnings - o.a.

  • Het complete archief van verschenen artikelen
  • Artikel van de Week
  • Video’s van alle interviews

mock up


Prijs

Een lidmaatschap op PsyXpert kost € 379,- (€ 347,71 excl. BTW) per jaar. Leden van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen evenals voormalig NVGzP-leden) van de NVP (Nederlandse vereniging voor Psychotherapie) en de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie - afdeling Psychotherapie) ontvangen een korting van 20% op de normale abonnementsprijs van € 379,-. Zij betalen dus € 303,20 incl. btw voor een jaarabonnement. 

nip_logo_rgb_def_rgb_lig.png

nvp_logo_2.jpg

Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2023.