Lid worden van PsyXpert

Een lidmaatschap op PsyXpert kost € 325,- (€ 298,17 excl. BTW) per jaar. Daarvoor krijgt u:

  • 4x per jaar het nascholingstijdschrift PsyXpert;
  • Onbeperkt toegang tot het uitgebreide online kenniscentrum www.psyxpert.nl met daarin alle artikelen uit PsyXpert en alle interviews op video;
  • eLearning door 4 online kennistoetsen per editie (= 16 per jaar; door FGZPt, NVvP, NVP en NIP-Eerstelijnspsychologie te accrediteren met 16 nascholingspunten);
  • Korting (gewoonlijk 20%) op alle bijeenkomsten (congres, cursussen, masterclasses);
  • Artikel van de Week; wekelijks een abstract van een wetenschappelijk artikel in uw inbox.

Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2019.

 

Leden van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen (NVGzP) ontvangen een korting van € 65,- (20%) op de normale abonnementsprijs van € 325,-. Zij betalen dus € 260,- incl. btw voor een jaarabonnement. Ook in volgende jaren ontvangen NVGzP-leden 20% korting.

logo nvgzp volledig

Leden van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) die zich inschrijven als lid van PsyXpert een korting van € 65,- (20%) op de normale abonnementsprijs van € 325,-. Zij betalen dus € 260,- incl. btw voor een jaarabonnement. Ook in volgende jaren ontvangen NVP-leden 20% korting.

nvp logo2011


Nota bene: in de registratieprocedure vragen we u onder andere om uw geboortedatum en BIG-nummer in te vullen. De accrediterende beroepsverenigingen vragen aanbieders van nascholing om deze gegevens, zodat uw persoonlijk dossier volledig in lijn is met de nascholing die u bij ons volgt.