Geaccrediteerde nascholing
Menu

 Word lid van PsyXpert

Nascholen aan de keukentafel? Waardevolle inspiratie opdoen voor uw vak als psychotherapeut? Welkom bij PsyXpert! Hét platform voor kennis en inspiratie rond psychotherapie, zowel diagnostiek als behandeling.


LID WORDEN VAN PSYXPERT


Word nu lid van PsyXpert! Investeer, leer en ontvang:

E-Learning
16 geaccrediteerde e-learnings per jaar (16 PE punten). Voor psychiaters, klinisch (neuro) psychologen, psychotherapeuten en eerstelijns psychologen. Gemakkelijker nascholen bestaat niet!

Tijdschrift
Ieder kwartaal het fraaie en inspirerende PsyXpert-tijdschrift. Met – naast de hoofdartikelen/e-learnings – uitgebreide interviews met toonaangevende psychotherapeuten, vaknieuws en anti-stigmatisering verhalen.

Uitgelicht
In de rubriek ‘Uitgelicht’ belicht Dr. Jurrijn Koelen, met enige regelmaat een speciaal voor PsyXpert-leden geselecteerd artikel uit de wetenschappelijke literatuur. Dr. Jurrijn Koelen (of een ander lid van onze redactie) vat het artikel samen en geeft zijn/haar visie op de nieuwste feiten en inzichten uit het onderzoeksveld binnen de psychotherapie.

Kenniscentrum
Toegang tot het online kenniscentrum, met daarin – naast de geaccrediteerde e-learnings - o.a.

  • Het complete archief van verschenen artikelen
  • Artikel van de Week
  • Video’s van alle interviews

mock up


Prijs

Een lidmaatschap op PsyXpert kost € 389,- (€ 356,88 excl. BTW) per jaar. Leden van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen evenals voormalig NVGzP-leden) van de NVP (Nederlandse vereniging voor Psychotherapie) en de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie - afdeling Psychotherapie) ontvangen een korting van 20% op de normale abonnementsprijs van € 389,-. Zij betalen dus € 311,20 incl. btw voor een jaarabonnement. 

nip_logo_rgb_def_rgb_lig.png

nvp_logo_2.jpg

Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2024.