Lid worden van PsyXpert

Een lidmaatschap op PsyXpert kost € 325,- (€ 295,75 excl. BTW) per jaar. Daarvoor krijgt u:

  • 4x per jaar het nascholingstijdschrift PsyXpert;
  • onbeperkt toegang tot het uitgebreide online kenniscentrum www.psyxpert.nl dat u optimaal ondersteunt bij uw dagelijkse praktijk;
  • eLearning door 4 online kennistoetsen (naar verwachting door de FGZPt en de NVvP te accrediteren met 16 nascholingspunten).

Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2018.

 

Leden van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen (NVGzP) ontvangen een korting van € 65,- (20%) op de normale abonnementsprijs van € 325,-. Zij betalen dus € 260,- incl. btw voor een jaarabonnement. Ook in volgende jaren ontvangen NVGzP-leden 20% korting.

logo nvgzp volledig

Leden van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) die zich inschrijven als lid van PsyXpert een korting van € 65,- (20%) op de normale abonnementsprijs van € 325,-. Zij betalen dus € 260,- incl. btw voor een jaarabonnement. Ook in volgende jaren ontvangen NVP-leden 20% korting.

nvp logo2011


Nota bene: in de registratieprocedure vragen we u onder andere om uw geboortedatum en BIG-nummer in te vullen. De accrediterende beroepsverenigingen vragen aanbieders van nascholing om deze gegevens, zodat uw persoonlijk dossier volledig in lijn is met de nascholing die u bij ons volgt.