Geaccrediteerde nascholing
Menu

Word lid van PsyXpert

Nascholen aan de keukentafel? Waardevolle inspiratie opdoen voor uw vak als psychotherapeut? Welkom bij PsyXpert. Hèt platform voor kennis en inspiratie rond psychotherapie, zowel diagnostiek als behandeling.

LID WORDEN VAN PSYXPERT

Word nu lid van PsyXpert! Investeer nog geen € 30,00 per maand, en ontvang:

E-Learning
16 geaccrediteerde e-learnings per jaar (16 PE punten). Voor psychiaters, klinisch (neuro) psychologen, psychotherapeuten en eerstelijns psychologen. Gemakkelijker nascholen bestaat niet!

Tijdschrift
Ieder kwartaal het fraaie en inspirerende PsyXpert-tijdschrift. Met – naast de hoofdartikelen/e-learnings – uitgebreide interviews met toonaangevende psychotherapeuten, vaknieuws en anti-stigmatisering verhalen.

Artikel van de Week
Wekelijks in uw inbox een abstract met commentaar van onze redactie van een recent verschenen top-artikel uit de wetenschappelijke wereldliteratuur.

Kenniscentrum
Toegang tot het online kenniscentrum, met daarin – naast de geaccrediteerde e-learnings - o.a.

  • Het complete archief van verschenen artikelen
  • Artikel van de Week
  • Video’s van alle interviews

Korting
Aantrekkelijke korting van 20% op bijeenkomsten van PsyXpert, zoals de masterclass ‘De Essentie van Psychotherapie’, het congres ‘De Psychotherapie van de Toekomst’ (voorjaar 2019) en de 6-daagse leergang Diagnostiek (2019).

Prijs

Een lidmaatschap op PsyXpert kost € 335,- (€ 307,34 excl. BTW) per jaar. Leden van NVGZP, NVP en NVvP-afdeling Psychotherapie ontvangen 20% korting op de ledenprijs van PsyXpert.

Aanbieding:

Abonnee worden met terugwerkende kracht? Door nu een abonnement te nemen op Psyxpert vanaf maart 2019, kunt u tot 16 extra e-learningmodules doorlopen – en dus 16 nascholingspunten verdienen!* Voor jaargang 2019 betaalt u slechts € 167,50 (voor jaargang 2020 betaalt u het reguliere bedrag van € 335,-).

* De e-learningmodules zijn door NVvP, FGZPt en NIP-Eerstelijnspsychologie geaccrediteerd voor de duur van 2 jaar (tot en met maart, juli, september en december 2021). Door de NVP zijn de modules geaccrediteerd voor 1 jaar (de modules van editie 2019-1 zijn voor het NVP dus al verlopen; de overige modules zijn geaccrediteerd tot juli, september en december dit jaar). Heeft u vragen over deze aanbieding? Neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@psyxpert.nl.

Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2020.

Leden van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen (NVGzP) ontvangen een korting van € 67,- (20%) op de normale abonnementsprijs van € 335,-. Zij betalen dus € 268,- incl. btw voor een jaarabonnement. Ook in volgende jaren ontvangen NVGzP-leden 20% korting.

artwork_logo_nvgzp_zwart_liggend.png

Leden van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) die zich inschrijven als lid van PsyXpert een korting van € 67,- (20%) op de normale abonnementsprijs van € 335,-. Zij betalen dus € 268,- incl. btw voor een jaarabonnement. Ook in volgende jaren ontvangen NVP-leden 20% korting.

nvp logo2011


Nota bene: in de registratieprocedure vragen we u onder andere om uw geboortedatum en BIG-nummer in te vullen. De accrediterende beroepsverenigingen vragen aanbieders van nascholing om deze gegevens, zodat uw persoonlijk dossier volledig in lijn is met de nascholing die u bij ons volgt.